Головний редактор
Олена Стабнікова,
д-р., проф., Національний університет харчових технологій, Київ, Україна
ORCID: 0000-0003-4156-3021
Scopus Author ID: 6603428133
ORCID: 0000-0003-4156-3021
Web of Science ResearcherID: H-D-7663-2019
* Примітки:
Головний редактор у 2015-2019 роках:
д-р, проф. Валерій Манк
Національний університет харчових технологій, Київ, Україна
Web of Science ResearcherID: D-8732-2019
Головний редактор у 2019-2021 роках:
д-р, проф. Володимир Іванов
Національний університет харчових технологій, Київ, Україна
Scopus author ID: 35482715800,
Web of Science ResearcherID: H-1096-2018,
ORCID: 0000-0002-4456-994X
Редакційна колегія
Агота Гедре Райшене, д-р., Литовський інститут аграрної економіки, Литва
Бао Тхи Вуронг, д-р., Університет Меконгу, В'єтнам
Валерій Мирончук, д-р. техн. наук, проф., Національний університет харчових технологій, Україна
Віктор Стабніков, д.т.н., проф., Національний університет харчових технологій, Україна
Володимир Ковбаса, д-р. техн. наук, проф., Національний університет харчових технологій, Україна
Галина Сімахіна, д-р. техн. наук, проф., Національний університет харчових технологій, Україна
Годвін Д. Ндоссі, професор, Меморіальний університет Хуберта Кайрукі, Дар-ес-Салам, Танзанія
Дора Марінова, професор, Університет Кертіна, Австралія
Егон Шніцлер, д-р, професор, Державний університет Понта Гросси, Бразилія
Ейрін Марі Скйондал Бар, д-р., професор, Норвезький університет науки і техніки, Тронхейм, Норвегія
Йорданка Стефанова, д-р, Пловдівський університет "Паісій Хілендарскі", Болгарія
Кірстен Брандт, професорр, Університет Ньюкасла, Великобританія
Крістіна Луїза Міранда Сілва, д-р., професор, Португальський католицький університет – Біотехнологічний коледж, Португалія
Крістіна Попович, д-р., доцент, Технічний університет Молдови
Лада Шерінян, д-р. екон. наук, професор., Національний університет харчових технологій, Україна
Лелівельд Хуб, асоціація «Міжнародна гармонізаційна ініціатива», Нідерланди
Марія С. Тапіа, професор, Центральний університет Венесуели, Каракас, Венесуела
Мойзес Бурачик, д-р., Інститут сільськогосподарської біотехнології Покапіо (INDEAR), Покапіо, Аргентина
Марк Шамцян, д-р., доцент, Чорноморська асоціація з харчової науки та технології, Румунія
Нур Зафіра Нур Хаснан, доктор філософії, Університет Путра Малайзії, Селангор, Малайзія
Октавіо Паредес Лопес, д-р., проф, Центр перспективних досліджень Національного політехнічного інституту, Мексика.
Олександр Шевченко, д.т.н., проф., Національний університет харчових технологій, Україна
Ольга Рибак, канд. техн. наук, доц., Тернопільський національний технічний унівреситет імені Івана Пулюя, Україна
Рана Мустафа, д-р., Глобальний інститут продовольчої безпеки, Університет Саскачевана, Канада
Семіх Отлес, д-р., проф, Університет Еге, Туреччина
Соня Амарей, д-р., проф, Університет «Штефан чел Маре», Сучава, Румунія
Станка Дам'янова, д.т.н., проф., Русенський університет «Ангел Канчев», філія Разград, Болгарія
Стефан Стефанов, д.т.н., проф., Університет харчових технологій, Болгарія
Тетяна Пирог, д.т.н., проф., Національний університет харчових технологій, Україна
Тетяна Пирог, д-р. біол. наук, проф., Національний університет харчових технологій, Україна
Умезуруйке Лінус Опара, професор, Стелленбошськийуніверситет, Кейптаун, Південна Африка
Шейла Кілонзі, Університет Каратіна, Кенія
Юлія Дзязько, д-р. хім. наук, с.н.с., Інститут загальної та неорганічної хімії імені В. І. Вернадського НАН України
Юн-Хва Пеггі Хсі, д-р, професор, Університет Флориди, США
Ясміна Лукінак, д-р, проф., Осієкський університет, Хорватія.
Олексій Губеня (відповідальний секретар), канд. техн. наук, доц., Національний університет харчових технологій, Україна.